X
GO
sq-ALsr-Latn-RSen-GB

 

Në komunën e Shtërpcës, më 16 tetor, është mbajt salloni me temë “Pjesëmarrje e gjerë për qeverisje të mirë”, ku të ftuar për të nxitur diskutimin kanë qenë zyrtar të komunës së Shtërpcës, si dhe këshilltar komunal.

Sallon në Shtërpcë me zyrtar komunal për pjesëmarrje të gjerë

Folësit treguan më shumë rreth punës së Komunës deri më tani, projekteve të realizuara dhe ato të cilat planifikohen të realizohen në të ardhmen. Pas hapjes së diskutimit, pjesëmarrësit e sallonit ishin të interesuar të flasin më shumë rreth punësimit dhe rolin e komunës për rregullimin e kësaj çështjeje për qytetarët e saj. Zyrtarët komunal theksuan se komuna është duke bërë çmos për të rregulluar këtë çështje, duke bashkëpunuar me donatorë të ndryshëm në sigurimin e mbështetjes financiare për ndërmarrësit të cilët dëshirojnë të fillojnë ndonjë biznes të ri. Temë diskutimi ishin edhe krijimi i kushteve për investitorët e jashtëm, si dhe rritja e subvencioneve për bujqësi nga Komuna.

Ky sallon u organizua nga organizata partnere CDKD në kuadër të projektit “Pjesëmarrje e gjerë për qeverisje të mirë”, që implementohet nga instituti Demokraci për Zhvillim me mbështetje financiare nga Ambasada e Mbretërisë së Holandës.

Print
0 Klikoni këtu për të pyetur Komunën

Categories: LajmeNumber of views: 17563

Pyet Komunën:

x